25 Απρ 2008

ΧΙΟΣ ΙΙ /ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

MEDITERRANEAN DESTINATIONS

CHIOS/STONE PATHS

video shooting and editing: BILLYLOUVAR

3 σχόλια:

Στέλλα είπε...

Καλημέρα. Καλώς σε βρίσκω. Πολύ καλώς σε βρίσκω με πιο πρόσφατη ανάρτηση της Χίου το λιμάνι (ααααχχχχχ!!!!! Χίος!!!!) Χάρηκα πάρα πολύ, όπως κατάλαβες.
Άραγε είσαι από τη Χίο;είσαι φιλόλογος; ρωτώ επειδή έχω λατρεία με τη Χίο. Έζησα 4 χρόνια εκεί, και πραγματικά την έχω ερωτευτεί. Επανέρχομαι μερικά καλοκαίρια με την οικογένειά μου, και απ' την πρώτη στιγμή που θα μπω στο λιμάνι, λυπάμαι που σε μερικές μέρες θα φύγω. Τι να πω... προφανώς περασα καλά εκεί...
Αν και η σύνδεσή μου δεν είναι γρήγορη ακόμα, κατάφερα να δω λίγα στιγμιότυπα από Χίο. Επίσης διάβασα τους προβληματισμούς σου για τις διαφημίσεις, και για το οικολογικό. Μου άρεσε ο τρόπος που υπέβαλες τις ερωτήσεις. Γιατί ως προς το θέμα, εννοείται, δεν έχω αντίρρηση.
Αυτά από μένα.
Καλή Ανάσταση, και ευχαριστώ για τις μικρές στιγμές Χίου που μου έδωσες.
Στέλλα

Στέλλα είπε...

Και οι συνθέσεις με τις φωτογραφίες σου πολύ ωραίες. Ειδικά η πρώτη μού τράβηξε το βλέμμα:το βουνό έχει προφιλ ανθρώπου... Είναι πίνακας ζωγραφικής ή φωτογραφία; Πολύ καλό ό,τι κι αν είναι...

Billy είπε...

Χάρηκα που σου ανέσυρα θύμησες με τα κλιπάκια από τη χίο. Θα ακολουθήσουν κι'άλλα! Δεν είμαι φιλόλογος, μάλλον προς τις θετικές επιστήμες ...ρέπω αλλά η τύχη μου επιφύλαξε να διδάξω Αγγλικά σε Δημόσιο Σχολείο. Ειμαι συνάδελφος της Φλώρας, άλλης blogόβιας! Η φωτό-σύνθεση που ρώταγες είναι εκτός των άλλων και μια φωτογραφία της κορης μου που είναι τώρα 13 χρονών. Η άλλη που βρίσκεται στο "προφίλ" μου είναι δικιά μου, μόνο λίγο ...πειραγμένη από το photoshop! Αυτά προς το παρόν, καλή Ανάσταση σε σένα και τους δικούς σου. Τα λέμε.